top of page
Fun Patterned Socks

Mer oss!

Jeg tror at mye av lidelsen vi bærer i oss og bevitner rundt oss, handler om hvordan vi ser oss selv og hverandre. Vi har mistet kontakten med vårt mest autentiske selv. Kanskje lærte vi aldri å koble oss ordentlig på oss selv? Når vi kobler av oss selv, blir det også mye vanskeligere å koble oss på hverandre. Og så baller det på seg.

 

Mitt overordna mål med det meste jeg gjør og engasjerer meg i, er at vi alle skal våge å bli litt mer oss selv. Våge å være sårbare, våge å være genuine. Da vil vi se hverandre bedre. Da vil vi skape en enda bedre verden å være i - sammen. 

 

Derfor har jeg kalt firmaet mitt Mer Oss AS. Å være psykolog og terapeut er en del av det. Men jeg vil så mye mer. Og jeg tror jeg kan gjøre så mye mer. Jeg vet at VI kan gjøre så mye mer SAMMEN. Hva og hvordan gjenstår å se.

 

 

Blir du nysgjerrig? Vil du være med på å gjøre verden til et åpnere sted preget av mangfold, sårbarhet og kjærlighet? 

 

Hvis du legger igjen e-posten din under, sender jeg deg e-poster med ujevne mellomrom.

 

I disse e-postene deler jeg ting som engasjerer meg, som litteratur, podkaster, tekster og mer. Jeg deler nye ideer og prosjekter jeg pusler med. Jeg deler ting jeg tror kan hjelpe oss til å forstå oss selv og hverandre bedre sånn at vi kan være mer oss sammen. 

Feathers
bottom of page